Sertifioidut varastot
Neele-Vat noudattaa kansainvälisiä elintarviketurvallisuusstandardeja, kuten ISO 22000, ISO 9001, GMP+, GDP, Halal, Kosher ja SKAL. Näin varmistetaan, että varastointi ja käsittely tapahtuu korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti.
Lämpötilavalvottu varastointi
Neele-Vat on pilaantuvia tavaroita varten lämpötilavalvottuja vyöhykkeitä. Näin estetään laadun heikkeneminen ja varmistetaan tuotteiden, kuten maitotuotteiden, lihan, vihannesten, hedelmien ja lääkkeiden eheys.
Hygienia- ja turvallisuusprotokollat
Kaikkia varastoja hallinnoidaan tiukkojen hygieniaprotokollien ja säännöllisten tarkastusten mukaisesti. Työntekijät on koulutettu HACCP-ohjeiden mukaisesti, ja he työskentelevät suojavaatteiden ja tiukkojen erottelumenetelmien avulla kontaminaation estämiseksi.
Jäljitettävyys ja seuranta
Nykyaikaisen varastonhallintajärjestelmän (WMS ) avulla tavaroita seurataan reaaliajassa. Näin ollen on aina selvää, missä tuote sijaitsee, missä erässä se on ja missä olosuhteissa sitä säilytetään.
Lisäarvopalvelut (VAS)
Neele-Vat yhdistää varastoinnin ja palvelut, kuten etiketöinnin, uudelleenpakkaamisen ja laadunvalvonnan. Nämä toiminnot suoritetaan tiukoissa olosuhteissa, jotta elintarvikkeiden turvallisuus on aina taattu.
Vaatimustenmukaisuus ja tarkastukset
Säännölliset sisäiset ja ulkoiset tarkastukset varmistavat jatkuvan parantamisen ja kansainvälisten standardien noudattamisen. Tämä tekee Neele-Vat luotettavan kumppanin sekä paikallisille että maailmanlaajuisille elintarvikeketjuille.